Dialogutbildning.

Nu är jag i Östersund och ska ha en Dialogutbildning för Kommunal Z Jämtland. Det ska bli så roligt...Jag o Leif ska jobba ihop för andra gången nu...vi körde en utb. för 3 månader sen....men då var det helt oplanerat...jag hoppade in med kort varsel pga sjukdom. Men tydligen så gjorde jag ett bra jobb eftersom jag fick ett nytt uppdrag.

Här i Östersund så har jag fått se snön och gått på den så jag kunde höra knarret under skorna...det är så fint när det är vitt. Det ska bli ner mot 10 gr. kallt så snön ligger nog kvar här.
Nu får man ju faktiskt lite Jul känsla iaf.
Ha de gott...kramar från Majsan.

Tråkväder....

Ja nu är det snart dags att göra Advent...då blir det lite mysigare med alla ljus som lyser i fönstren. Men jag tycker det är väldigt jobbigt nu med detta skitväder....det drar verkligen ner humöret på en. Jag älskar snön, när det är vitt och fint ute....man kan gå en härlig promenad o höra knarr undet skorna o solen lyser fint ute.
Undrar jag om vi får nån vinter i år ????

Nu kommer Frida snart hem från London...3 veckor ska hon vara hemma...det ska bli så mysigt att få rå om henne...Jag riktigt längtar :D



Får även besök av Tim över Julen...så då hoppas jag att vi har mycket snö....vilket vi skrytit om.

Farsdag

Idag var det Farsdag....Har saknat min Pappa otroligt mycket under detta år han varit borta...och det känns ännu mer såna här dagar....Pappa älskade att kocka åt oss barn...Det var alltid öppet hus hos pappa o mamma och mat trollade han fram om det behövdes. Det var han känd för min pappa.

Influensa ???

Ja nu har jag varit o tagit min andra dos av Influensavaccinet. Eftersom jag har astma så tillhör jag riskgrupperna och måste även ta två sprutor.
Det finns så många frågor o funderingar kring detta...men jag törs inte chansa....
Jag fick bara lite ont i armen av första sprutan knappt ett dygn ...så jag hoppas jag klarar mig lika bra nu.
Ha de så gott / Majsan

RSS 2.0