Arbetsordern....

Styrleden på bägge sidor är glapp och fjädern på höger fram är av...det blev domen för min bil. Nu gäller det att hitta ngn som vill hjälpa mig....
Inte mycket gjort idag ...är väldigt seg när jag jobbat natt...men en promenad iaf ...lyckas jag ådstadkomma.

Mycket gjort...

Idag har jag faktiskt fått mycket gjort.... Började med frissan...bort med slitna toppar. Sen hem o städade bilen och till Vattjom och tvättade den. Ska ju besikta den i morron....brorsan är snäll och gör det åt mig...för jag ska jobba natt och sover sött då när det är dags...att få arbetsordern....Vi får väl se om jag blir utan bil sen...eller om gudarna är med mig.
Sen var det dags för motionen....det blev en springrunda...trots att mina ben var trötta efter två intensiva danskvällar och buggkursen på söndag...men men...ont skall med ont fördrivas.
Lagat två maträtter så jag slipper det nu när jag har två nattpass framför mig....hmm nöjd med min dag. Ska nu ta o krypa ner i sängen för att vila några timmar. Ha de / Majsan

Lite bilder...

  
18 åringen....


  
Mor o Dotter



Systeryster med familj...Johanna o Rickard.


  
Johanna med pappas familj


  
Blombukett av pappa o Margit fick Johanna


  
Här monteras cykeln ihop.

Kalas

Igår var det kalas för Johanna....fika fika fika...i omgångar hela dan. Men det var ju tur att inte alla kom samtidigt ,så vi fick plats att sitta på altanen....Så nu är den invigd :)

Gunsan o Jag gjorde årets första grillning mmmm det luktar o smakar underbart....sen bar det iväg till Bergeforsen på nonstop dans för min del.
Ha de / Majsan

GRATTIS.

GRATTIS JOHANNA PÅ DIN 18 ÅRS DAG.



TÄNK VAD TIDEN GÅR....LILLTÖSEN 18 ÅR....

Grattis.

GRATTIS MARIE PÅ DIN FÖDELSEDAG



ÖNSKAR MARIANNE.

Bio....

Ikväll ska jag o Johanna gå o se förhandsvisningen av filmen Readers...jag vann ju biljetter till den : )
Mina ben känns lite stumma idag...talar verkligen om att de finns....

Nya skor...

Var in till stan och köpte nya springskor idag....mina gamla var faktiskt 8 år....hm...inte mycket till dämpning kvar då inte. Så väl hemma så måste jag ju prova dom...en rask promenad, tänkte jag...men helt plötsligt så ökade jag...eller skorna farten....Så nu har jag gjort min första springrunda för i år...men inte sista... :-o

Söndagsmys....

Tack Zara o Stig för en trevlig kväll....Det var trevligt att ni ville komma o småäta lite bäver och ost o kex. Vinet var jättegott ...nu ska jag skriva upp vad det heter ...alltid bra med nya tips ...och vitt är jag ju inte så hemma på.
Tack för en trevlig kväll / Majsan.


Dans...

Två danskvällar fick det bli...tors. på Aveny och fre. på Casinot för jag jobbar ju helgen så jag hoppar över dansen på parken. Bägge kvällarna var riktigt rolig...men på Aveny blev det dubbelbugg...jag o Frida med en karl som var så otroligt duktig ....så jag kände mig som i Let`s Dance...superduktig.



Gud vad roligt det är med dans !!!!

Hunnit mycket...

Fast jag blev väckt av telefonen 09.30 så har jag hunnit med det jag skulle idag....
3 kaffemuggar för att vakna...självklart med grädde i : ) sen frukosten....Gunnar o jag for och uträttade en massa ärenden...bl a så köpte jag Johannas present...Hon fyller 18 år den 22 april...Herregud vad jag har fått stora tjejer....Jag som bara blir yngre o fräschare för varje dag...!!!!
Sen mötte jag Johanna hos frissan...hon blev sååå fin i håret....



Hämtade ut mina tågbiljetter inför Rhodosresan.... handlade mat o dyl. Ska nu käka middag och sen krypa ned i ett bad : )
Sen kommer brorsan och ska hjälpa mig med Tv o data installering...själv ska jag då njuta av ett glas vin....för sen bär det iväg till Aveny :-)  Dans till Titanix....Kram Majsan.

Träning...

Igår tog jag fram cykeln....men inge luft...Det fixade Gunnar igårkväll :) Så i morse var finvädret borta...men jag cyklade ändå...Härligt faktiskt.
Sonja o jag hade bestämt att vi skulle gå på gymet idag efter jobbet...sagt o gjort...men vi var väldigt trötta men vi gick dit iaf....och blev såååå pigga efter 1 timmes träning....
Jag har vår i mig fast vädret blev lite tråkigt...och i morgon ska det snöa...men det skiter jag i....
Ha de :-) Majsan

Rix FM

TACK Ros-Marie nu har jag lyssnat på rix fm Morgonzoo ....herregud vad jag gillar Roger Titti Gert....Nu fortsätter jag med lugna favoriter...helt underbart.

GRATTIS !

GRATTIS PATRIK PÅ DIN 17 ÅRS DAG



HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG. kRAMAR FRÅN MAJSAN

Frikort...

Ja, jag fick åka till doktorn idag igen och inhalera....tur att dom finns så här före en långhelg...men nu känns andningen lite bättre...hoppas verkligen det håller i sig. Jag kommer nog att bli helt frisk nu ...för jag har fått frikort .

Får rå om lilltösen min nu några dar, hon är lite krasslig och då är det ju skönt att vara med mamma. Fast jag jobbar ju två nätter...men hon är ju duktig o sova på med...haha.

Ha en bra natt nu alla och GLAD PÅSK på er. Kram Majsan.

Astman :(

Det blir ju inte bättre....Helgen har varit hopplös...hostatacker och andnöd...likaså nätterna. Fick komma till läkaren idag och inhalera rejält och sen en Prednisolonkur så ska det nog släppa. Sagt o gjort in på apoteket.....där kom reaktionen på ihaleringen....jag skakade som ett asplöv t o m knäna hoppade...Fy Faan vad rädd jag blev....men nu en timme senare har det börjat släppa + att jag kan andas....
Ska nu fara på jobbet...en timme sen.

Till er som har det tufft just nu.

När du hamnar
i en besvärlig situation
och allting
går emot dig,
tills det verkar
som om du inte kan
stå ut en minut längre.
ge då inte upp,
för det är
just där och då
som tidvattnet vänder.

Harriet Beecher Stowe (1811-1896)

Överraskningsfest...

Igår hade vi på jobbet fest för Jennie som ska fylla 30 och Susanna som ska fylla 40. Mycket hysch hycsh har vi haft för oss för att få till det. Men det blev en lyckad fest och dom blev verkligen överraskad.
Lägger ut lite bilder att beskåda....


                


              


                                       

Tack för en trevlig kväll tjejer / Majsan    


RSS 2.0