Nu är det över.

Nu har mammas begravning varit. Det gick över förväntan bra. Madde hade skrivit en dikt som hon läste innan vi skulle ta farväl vid kistan. Hon är så duktig...stod bredvid kistan o läste en underbar dikt om mamma. Begravningen blev ljus o fin...skönt att ha som minne.
Minnesstunden efteråt var varm o kärleksfull...många höll tal om mamma...det värmer. Frida sjöng en jättefin sång som hon lovat mormor...Hon var så himla duktig ( ni kan lyssna på den på Fridas blogg).
Nu har min mamma åtrförenats med pappa och han behövde inte vänta så länge...Det är kärlek det.
Ha de gott. Kram Majsan.

Begravning

Ja nu är dagen här för min mammas begravning...jag tror det kommer att gå bra...vi har planerat en fin ljus begravningsstund i Pingstkyrkan. Mamma är hemma nu hos sin Gud o hos min pappa. Det är en tröst att veta mitt i sorgen . Många släktingar o vänner kommer att närvara...det känns fint. Kram Majsan.

Känslomässigt utmattad.

Fy fasiken vilken dag. Min kusins begravning...jag började gråta redan i morse...darrig i hela kroppen o händerna bara skakar. Jag förstår ju att reaktionen kommer nån gång...och jag har ju haft allt inom mig...det ska ju ut men fy vad jobbigt det är. Tårarna tar aldrig slut. Jag grät nog både för May-Britt o mamma idag och för min egen skull. Allt känns så tomt. Det är en stor klump kvar i mig ändå....Mammas begravning är på Torsdag...det känns tungt nu.Känner mig väldigt ensam fast jag har mina nära o kära./ Majsan.

Min vän 45....

Grattis Bitte på din 45 års dag....nu har du kommit ikapp mig :)
Hoppas du får en bra dag o blir ompysslad av de dina. Kram Majsan.

 

Här var vi i Turkiet....snart blir det Grekland....Längtar....

Fredag.

Vaknade med träningsvärk i bena....dansade mycket igår...hade jättekul på Aveny.
For på Taktilmassage till 09.30 ...underbart  avslappnande jag är helt groggy efteråt...trots att hon sa att jag har mycket spänningar i mig...hela ryggen är som en "gråsten"...alltså har jag bokat fler behandlingar...Jag vill må bra!
Hade sen tid hos frissan...har gjort mig höstfin...blev väldigt nöjd :)
En lugn hemmakväll fick det bli för jag känner mig helt slut....Sov Gott / Majsan.

Tiden går...

Ja herregud vad tiden går...märkte att mitt senaste inlägg är väldigt gammalt.....men ibland orkar jag bara inte.
Jag går i alla fall på min stresshanteringskurs o tycker att jag kan ta till mig deras koncept...har mycket att lära. Känna igen tecknen när det bär iväg....komma ihåg att ANDAS....på rätt sätt.

Har kommit igång med min mat o motion igen...det känns bra...Bitte min kompis är en stor inspirationskälla...hon är så himla duktig...då vill ju inte jag vara sämre...slut på att ligga i soffan o tycka livet är tungt.

Ska träffa Pastorn idag o prata om begravningen, välja sånger o så.Sen ska jag laga mat hos Frida tills hon slutar jobbet...sen går vi på Aveny o dansar . / Kram Majsan

Ännu ett pass.

Bara två timmar kvar till avlösning...har jobbat nattpass igen. men bättre natt än igår...nu var stöket på förnatten.
Hem o sova till 12 för jag ska på stresshanteringskurs sen...lite stressigt??? Kom just ihåg att jag fick någon övning att göra varje dag, när jag var där förra veckan....hmmm bortblåst...jag får nog skämmas idag :(
Ha de gott / Majsan.

Sova....

Längtar nu efter min säng o hoppas jag får sova länge.....Har jobbat natten o är såååå trött nu. På mitt jobb förstår inte alla att man ska sova när det är natt....det är inte så lätt...man får prova alla tänkbara sätt o lirka...Ibland lyckas man. Ha en bra dag :) Kram Majsan.

Dansen.

Idag är det sista gången på buggkursen...vad fort det gått....men jag börjar på fortsättningskursen nästa söndag. Det är otroligt skönt att ha dansen att koppla av med ...det är min återhämtningsstund...att DANSA betyder så mycket o är avkopplande för mig.

Dagarna går o det är mycket att ordna med inför begravningen ...och att tömma mammas rum o städa...men det är skönt att det bara är ett rum den här gången. Vi gjorde det mesta jobbet när pappa gick bort. Kram Majsan.

Föräldralös.

Jag visste inte att jag kunde bli Föräldralös...men det är så det är...min pappa och mamma har dött på samma år. Jag kan se det bra i det hela....de har återförenats....men det känns så jävla tomt. Jag har ingen förälder kvar....på något sätt ville jag att de skulle finnas för evigt...fast jag vet att det inte är så.



Lilla älskade mamma...jag vet att du har det bra nu ...återförenad med pappa...men saknaden gör ont.


RSS 2.0