Söndag.

Ja nu har en arbetshelg gått förbi, lite småjobbigt har det varit...men så är det ibland. Sov bara till 11.00 sen tjurlåg jag ...men det gick inte att somna om. Några muggar kaffe så jag vaknade sen lunch o iväg till buggkursen...undra hur många steg jag trampar där ??? iaf så gick Gunsan o jag en prommis när vi kom hem på 1 tim. o då tog jag på mig stegräknaren... så nu har jag gått 6758 steg...så det får duga för en halv dag. Imorron börjar F&S så då får jag röra på fläsket igen... :D
Ringde Bitte ikväll...surra 1timme...det är så skönt att hae en så bra vän...vi har hållit ihop i 35 år!!! tänka sig.... är vi så gamla ??? nja det känns inte så. Ha de gott . Kramar Majsan.

Utvilad.

Vaknade 13.00 idag efter nattskiftet...så länge har jag aldrig sovit nån gång...väldigt skönt faktiskt, känner mig utvilad. Käkade lite o drack lite kaffe sen en rask promenad :) nöjd med mig själv...nu ska jag slappa lite i soffan med en bok. Kram Majsan.

Flitig :)

En timmes rask promenad igår = Bra... + bra mat.
Idag en timmes rask promenad...men i slutet av min runda mötte jag Sonja :) jag hänger med dig en sväng...så då blev det 50 min. till = Mycket bra...+ bra mat... Jag är på gång....Kram Majsan.

Hösten.

Ja nu är hösten här...med allt som det innebär. Slut på semesterätande o vindrickande...nu ska kilona bort....IGEN... motionen tillbaka....IGEN... Känner mig pigg o laddad för detta...Promenader varje dag som det inte är träning...DET har jag bestämt mig för...sen blir det GI ätning...och vin vid festliga tillfällen. Så får det bli...har jag lovat mig själv och nu har jag även lagt ut det offentligt. Kör hårt/ Majsan.

Mycke ida`.

Idag sov jag bara till 11.00 för vi skulle ha APT 13.30...jag behöver ju nån timme att vakna till på... Sen hem o fixa lite sallad innan jag skulle till Trolldansarna ...buggkurs ska det bli nu i höst....Allt utvecklas o morderniseras..ny stil på buggen , nya grunder...så det är bara att börja om från början...Nu får jag se om det är som man säger: Det är svårt att lära gamla hundar sitta...haha. Kul var det i alla fall.  :D

Min lilla Johanna har förlovat sig med Rickard idag. Det är bara att gratulera...det är en fin kille som fått en fin tjej. Imorgon ska vi ner på körskolan alla tre för utbildning...så Johanna får börja övningsköra nån gång.

Ha det så gott / Kram Majsan.

Mesig idag.

Gud vad allt går trögt när jag jobbat natten....jag är som en zombie... Men men ska ut inatt med. Ska jobba med Ros- Mari ...ska bli kul, det var längesen...hon är ju bara ute o flyger o far . Såg just att hon lagt ut en hemsk bild på mig i sin blogg...men det får man ta..haha.

Var till mamma en sväng idag, Johanna följde med...Johanna ska börja skolan på tisdag , Hotell o restaurang, hon är så himla glad...jag med. Hoppas att hon trivs,lillgumman min.
Frida har fått 5veckprs jobb på Jack & Jones i Birsta...så det mesta löser sig en bit i taget.
Ha en bra natt nu...det hoppas jag att jag får...med gamlingar som sover...Kram Majsan :)

Hemma.

Resan hem gick bra, köpte en pocket Liza Marklunds nya...läste hela vägen. Gunnar kom o hämtade oss så jag var hemma vid halv tre, kunde lägga mig o sova  ett par timmar för jag skulle ut o jobba natt. Det var välbehövligt...för på mitt jobb försår inte alla att man ska sova på natten...utan vandrar omkring istället.....men som tur är sover dom flesta. Nu är det bara två timmar kvar...tills jag får sova i min sköna säng / Kram Majsan :)

Helgen.

Hittade en skinnjacka i Barkaby :) som jag verkligen gillade...det var outlet priser så jag betalade 1500 istället för 3000 ....passade min plånbok perfekt....
Sen när vi kom hem hem hade Rolle fixat en underbar middag...Grillad rostas  underbart gott

Bitte o jag började kolla in resor...vi ska till Grekland nästa år...ser verkligen fram emot det...bara hon o jag.

Frida skulle ut med sin kusin på krogarna i stora staden....en kväll som inte slutade som vi trodde...oroligt blev det men allt gick bra till slut...tack vare några snälla killar.

ETT STORT TACK TILL BITTE O ROLLE FÖR UNDERBARA DAGAR MED GOD MAT O VIN . DET FINNS INGA GRÄNSER PÅ DERAS GÄSTFRIHET...KRAMAR MAJSAN.

Ont i fötterna...

Igår gjorde vi stan hela dan....gick o gick o gick....så nog känns det i fötterna...
Men inte blev det ngt shoppande direkt....en påse från Apoteket o en från HM....när man är i storstan ???
Hittade i alla fall en skitsnygg skinnjacka som jag funderar på ....men lite mycke pengar...så vi får väl se om jag hittar nåt bättre i Barkaby , dit vi ska idag.

Middag blev det på stekpannan..jättebra ställe med mycket god mat, när notan kom in så fick jag inte ens betala...!!! Nej då Bitte var tjurig....det var min Födelsedagsmiddag sa hon :D Så jag bugar o tackar. Kram Majsan.

Stockholm.

Ja nu ska jag iväg till min bästa vän, barndomskamrat Bitte i Sthlm... Åker i morgon med tåget o hem på mån. så vi får 3dagar tillsammans...det ska bli kul o träffas o surra ...för det är vi bra på.
Ska bli skönt att komma bort få lite distans till ...livet hemma ...det är konstigt hur jag kan känna o vilja ngt och ändå inte??? kanske är det gaopperande hormoner som gör mig så konstig...  := )
Kram på er alla vänner/ Majsan

Grubblerier.

Jag önskar att livet vore enkelt...att jag visste vad jag ville...fast jag har en bild av hur jag vill att det ska vara men man kanske inte får allt ...ska jag nöja mig med att inte veta eller ska jag följa min inre röst....Ja herregud vad jag önskar att det vore lätt. Jag får bara ont i magen av detta grubblande.....That`s life / Majsan

Jannez.

Ja nu är jag hemma efter dansen på Ånäsparken...Jannez var det som spelade ...kul var det. Men jag fattar inte att det forfarande blir så himla varmt...svettigt fast det känns som hösten är här. Men som tur är ...är alla lika svettiga, haha.Sov Gott Majsan :)

Tisdag.

Fick en gammal nokia som lånetelefon....fattar knappt när det ringer....hoppas det inte tar så lång tid att laga min.

Har hunnit med att tvätta några maskiner idag...får ju passa på när det är torkväder. En härlig promenad med min vän Zara....en klok person som jag kan ventilera mina grubblerier med...hon lyssnar bra o ger kloka råd. Kommer även men lite tänkvärda ordspråk...
Ska nu försöka sova lite...ska jobba natten inatt. Kram Majsan.

Helgen.

Ja det tog lite tid att hämta sig efter mitt firande av 45 års -dagen. Det var längesen jag var på örat.... men nu har det hänt iaf.... jobbade sen natten på lördag...så det var ingen konst att sova några timmar innan passets början.

Hade tänkt att gratta min vän Ros- Marie som fyllde år i går, söndag...men plötsligt är det mån... vart tog gårdagen vägen ??? Men stort GRATTIS  till dig Ros- Marie idag istället :D

Min mobil är knäpp...det går ej att ringa eller svara på den....så ska skynda mig lämna in den nu innan jag ska jobba kvällen...mobil är ju ett måste nu för tiden.... Kram på er alla / Majsan

080808

Magiskt år...och Jag fyller 45 år :) tänk vad tiden går....men det känns helt ok.
Många roliga sms o kort har jag fått idag... Gunnar ringde mig på jobbet i morse...8min. över 8 o grattade...det blev många 8:or det. Folk o fika o många fina presenter har jag fått... hur ska det bli nar jag fyller 50 ... jag bara undrar ???? Fast 45 är ju nästan jämt...eller hur ...det är ju halv 90...haha.
Ha det gott o många kramar från Majsan45. : D

MAMMA MIA !!!!

Har varit och sett Mamma Mia !!! helt suveränt bra....rekomenderas varmt :)
Någon recensent skrev att filmen var lam från början men att Meryl Streep blev bättre efter halva filmen.... han måste ha sovit....från början....Filmen är kanon från början till slut. Kram Majsan.

Trevlig kväll.

En trevlig kväll i goda vänners lag....Nisse , Börje , Ninna, Gunsan  och jag träffades hemma hos mig ,käkade o surrade lite innan dansen på parken i Matfors. Jättetrevligt  att lära känna nya människor...mycket skratt o trevlig gemenskap.
Det gick som en dans hela kvällen....och gammalt fick jag dansa också , nytt för mig var Pariserpolka...men med Nisse går ju allt som en dans :)


RSS 2.0