Nattjobb.

Har nu gjort första natten av tre...men kunde bara sova till 11.30 ..är lite lite säger min kropp...allt känns så segt nu. Tänkte ta en promenad och börja sy på Gunnars gardiner men får inget gjort. Jag bara lullar omkring o lyssnar på Peter Jöbacks julskiva...men men. Ha de gott/ Kram Majsan.

Stök...

Började fixa lite inför Advent igår...får sen ta lite pö om pö eftersom jag jobbar mycket den här veckan. Har faktiskt varit ledig idag men inte fått så mycket gjort här hemma...Följde med Gunnar o kollade på spis...han hittade en skitsnygg till slut..så nu är jag lite avis. Jag vill köpa en jag också + en diskmaskin men men det får bli efter att jag varit i Norge o känat pengar...haha. Fast jag har inte hört något från dom än...nervöst....

Ska nu fara till Ros-Marie och få Taktilmassage...ska bli intressant o höra vad hon tycker om mig nu...avslappnad eller som en krutburk ???? Ha de gott / Kram Majsan.

Mina tjejer.

 

Det bästa som hänt mig....är dessa underbara tjejer. Jag älskar er.

Helgen...

Har jobbat i helgen så ingen dans för mig....förutom Buggkursen idag...tog flex ikväll 17-21 för jag tänkte bugga på Trollsöndan men stannade hemma och skrev min ansökan till Norge istället....Det är inte lätt må jag säga...Jag trodde jag kunde skicka ett mail med allt...men mina snälla jobbarkompisar höll på att skratta ihjäl sig. Så efter många goda råd har jag nu lyckats skriva ihop en CV på Worlds och väntar på Sonja som ska hjälpa mig att få iväg den. Vad skulle jag göra utan mina vänner. Kram till er alla / Majsan

OTROLIGT !!!!!

Hur kan Lars Kristers gå vidare i dansbandskampen.......Jag kan inte fatta detta...JANNEZ var hur bra som helst . Jannez och Scotts är dom skulle gå vidare tycker jag. Får nog bojkotta detta program också.

IDOL

Jag fattar inte hur det kunde hända....Anna åkte ut....funderar på att bojkotta detta program....men känner jag mig rätt så kan jag väl inte det. Måste ju se om Kevin vinner....men besviken är jag. Anna gör en skiva...jag köper den / Majsan.

Funderar...

Jag har stora funderingar på att fara till Norge o jobba...har pratat med chefen idag om tjänstledigt o hon är ju en bra chef så det verkar lösa sig....Flickorna tycker det är ok om jag far bara jag kommer hem mellanåt...det är ju nu jag måste passa på innan jag får barnbarn....Tror jag ska skicka en ansökan på fredag när jag är ledig....men det pirrar i magen....Kram Majsan.

Mör i kroppen..

Ja helgen blev jättebra ..dans dans dans...är mör i bena o trött i kroppen....Jobbar kväll idag så jag sov till 09.30 men det behövde jag  :)
Pengarna från däckfirman har kommit tillbaka....alltså törs jag handla på nätet. Kram Majsan.

Trötta ben...

Dans tre kvällar på raken...mmmm det känns verkligen i bena o höfter...men jag ger mig inte ska nu iväg på buggkursen o tänkte även stanna i kväll på träning mellan 7 o 9.
Jobbar sen två helger på rad så då blir det lugnt ett tag. Men det är så himla kul att dansa...I LOVE IT  :)

Danskväll.

Ja, Aveny var väl ingen höjdare direkt...men blev ändå kvar till 00.30...men dansen fortsätter ikväll på Casinot  :)
Har fortfarande inte fått in däckpengarna men det har kommit ett mail att de har satt in dom....kanske det tar några bankdagar ?? Sköt om er o var rädda om varandra.Kram Majsan.

GRRRR

Mailade idag till Dackonline o frågade vart mina pengar var??? det fanns en sida där man skrev att man ville bli uppringd...och ringde gjorde dom...sa att mina pengar var insatta idag för de fick däcken igår....Kommer hem från jobbet nu ikväll o kollar min banksida....inga pengar...Jag tror jag blir tokig !!!!!

Iaf så far jag jag in på Aveny nu ikväll o dansar...har fribiljett...Kram Majsan.

BIO.

Var på Bio igår o såg Patrik 1,5 Helt suverän film som jag varmt rekomenderar. Särskilt till killar med BÖGFOBI ....
Här kan vi människor lära oss mycket + att den var riktigt underhållande. Den hade allt.
Ha en bra dag...Kram Majsan.

Nätet????

För ett tag sen köpte jag vinterdäck på dackonline...mycket bra pris...men när verkstan skulle lägga på dom så hade jag fel fälgar ???!!!! Ja vad gör man...köper en ny uppsättning av verkstan...Kollar upp med dackonline om retur...jodå via mail berättar de hur man går till väga...flera mail senare...(jag får inte veta allt på en gång)..blev däcken hämtad i fredags så nu kollar jag min banksida varje dag om pengarna kommit in...men icke...Får nog skicka ett mail om detta i morgon....Hoppas verkligen inte jag blir blåst !!! är lite rädd för att handla på nätet.  :(
Håll tummarna för mig / Kram Majsan.

Trött.....

Nu segar sig verkligen klockan fram...1.5 tim kvar innan avlösning...åååå vad jag längtar hem till min sköna säng och få soooova. Två nätter har jag gjort nu och det känns som ögonen går i kors...men efter att jag sovit så ska jag på buggen...det ska bli kul, jag riktigt längtar...tänker även dit till kl.19.00 på danskväll, då man kan träna extra.Ha en bra dag / Majsan.

Bekräftelse....

Visst är det bra att få uppmuntran o bekräftelse...iaf jag behöver det...veta att jag är betydelsefull för någon. Det gör att jag växer som person. Det ska vara både ris o ros....men när jag bara får höra det som är "fel"...och det andra aldrig sägs...(jag kanske bara ska veta det)...då får kärleken ingen näring...  :(

Bhonus...

Ja, ikväll funderar jag på Aveny...dansa till Bhonus känns lockande. Jag jobbar ju nätter i helgen så då blir det ju ingen dans för mig och då måste jag ju passa på när jag kan....För dansa är ett måste :)
Ha en bra kväll...Kram Majsan.

Maddes Dikt.

"Mormor Lilly så liten och rar
alltid så glad hon var.

Villig att alltid hjälpa och förlåta
aldrig stjälpa eller obefogat gråta.

Hennes livssyn var att se till allas bästa
och possitivt på det mesta.

Med foten på jorden
kunde hon vara stor i orden.

I bön hon sökte tröst
när bördan var för stor i hennes bröst.

Att värna om sig själv och andra
hon på väg genom livet vandra.

Mycket glädje hon sa sig sänts
genom sina tre barn hon skänkts.

Idag hon ej finns hos oss mer
men säkert hon mot oss fortfarande ler.


RSS 2.0