Sista dagen.

Ja nu har jag jobbat sista dagen hos Tom....för den här gången. Jag hoppas verkligen att jag får träffa honom igen.
Hans mamma Erna sa till mig : Jag hoppas du inte trivs i Hammerfest så du tjatar dig hit istället....jag fick så fina ord av henne så jag blev rörd...

Tom skrev till mig....

-Det har vaert veldig hyggelig å vaere sammen med deg, de her 14 dagene, tiden har gått veldig fort. Håper att vi treffes igjen. Du må ha god tur hjem, og en fin ferie på Rhodos.

Tror ni jag blev rörd.....tårarna vällde fram....Jag är ju så känslig av mig....

Det är otroligt hur man kan lära känna en annan människa på så kort tid.....Han är helt otrolig.
Kram Tom och Erna från Marianne.

MORSDAG

Idag är det morsdag..Grattis lilla mamma på din dag. Liljekonvaljer jag brukade plocka till dig denna dag...du blev alltid så glag. Dom kunde du sitta o snusa i hur länge som helst.
På vägen till mitt jobb nu så är det en gård som har fullt med lijekonvaljer som jag går förbi varje dag. Då tänker jag på dig min lilla mamma.

Tiden...

Herregud vad tiden går fort...nu har jag bara 1 arb.dag kvar. Det har varit jätteroligt att vara här ...fast jag bara jobbat o inte partat nåt....
Det var bara synd att det regnade på min lediga dag...så jag har inte hunnit sett så mycket av Oslo...men men ...det går nog fler tåg ...haha...
Det ska bli skönt o komma hem också... 2veckor utan tjejerna....lång tid....men snart kommer mamma hem :)

Morgon...

Sitter o dricker morgonkaffe o lyssnar på Rix.fm....underbar start på morgonen. Jag börjar ju inte jobba förrän 12 så jag har några timmar på morgonen till att koppla av.

Ska in på Ambio o se om dom fixat mina biljetter hem....vill ju ha detta klart :) som jag är...kontroll :)

Mina nerver är lite spända idag....för idag ska Patrik opereras....Jag håller alla tummar jag har o ber till Gud att allt ska gå bra. Mina tankar går också till Bitte o Rolle som måste vara starka och stötta Patrik...fast de måste vara oroliga....Mina tankar går till hela familjen.

Nog nu.....

Näe nu får det vara nog.
Fick just veta att min faster dog i kväll....nu får det vara nog...det har varit så många som gått bort nu sen pappa o mamma dog. Släkten hinner bara träffas på begravningar.
Skulle vilja vara hemma o träffa Farbror Gunnar....men jag ringde honom iaf och han vet att jag tänker på honom.
Vi får trösta oss med att det gick fort...hon behövde inte lida...vilket ingen ska behöva.
Känner mig ledsen o tom just nu.

Mina tankar o böner...

Mina tankar o böner går nu till Patrik som ska göra sin operation snart.
Jag tänker på dig och förstår om det är nervöst...men du ska se att allt kommer att gå bra.
Du får några Änglar av mig som ska vaka över dig...skyddsänglar.



Många Kramar till dig från mig....Marianne.

Regnig dag i Oslo...

Ja inte har jag nåt flyt med vädret på min lediga dag...regn o åter regn.
Har en sk data dag istället för att se Oslo.



Här är jag o Tom på utflykt till gruvorna i Askims kommun.



Majsan som krupit in i en grotta....Morten är fotograf.



Så här såg berget ut...det växte som potatis på det...fast i sten. Det hette nåt med Potät berg....el dyl.



Jag o Tom vid början till gruvan.

Vi hade strålande sol denna dag . Tack Tom som visade mig detta....det hade jag aldrig gjort annars.
Ha de....Kram Majsan  :)

Ledig...

Ledig dag...mulet men uppehåll när jag gick iväg. Strosade runt lite...men ingen båttur blev det ...jag tyckte det blåste för mycket.
Lien sväng på stan shoppade en kofta....
Var sen in på Ambio...kollade hemresa och jobb inför sommaren....det blir krångligt att ta sig till Hammerfest...men de skulle försöka hitta en lösning så jag inte behöver resa 1 dygn iaf...
Sen spöregnade det när jag kom ut.....:( så det blev att inhandla ett Paraply...rosa :)
He de...Kram Majsan

Kvällssol :)

Det har varit två fina soliga dagar här...och när jag går upp föör KarlJohan så står solen så lågt att jag nästan inte ser något...en sak till som jag glömt ...solglasögonen...Men det är underbart vackert..Ha de :) Majsan.

Lördag...

Lördagkväll i Oslo efter en solig dag...Hela Karl Johan kryllade av folk...uteserveringarna var fullsatta....och vad gjorde Majsan ???? gick förbi på väg hem från jobbet. För jag käkar ju bara soppor....så inte ett glas vin blev det....Men jag får väl trösta mig med att kilona kanske rasar nu med alla promenader dessutom....skam den som ger sig.
Sov Gott / Majsan

Fredag...

Idag har det regnat som bara den....känns som jag har lite fel kläder med mig...men vad ska man göra när man bara får ha 20 kg.....man får inte med sig allt....

Jag trivs jättebra på mitt jobb....det är en helt otrolig man med kämpeglöd för livet. Han har stort tålamod med mig när det är norska ord jag inte förstår....han kommunicerar via pc....så det kan ta lite tid att bokstavera...men han lessnar inte. Däremot så tycker han o andra assistenter att jag är duktig ....att jag vågar prova snakke norsk...
Ha de....hilsen Majsan

Sov sött....

Igår när jag åkte tåget hem från mitt jobb så slumrade jag lite...men tyckte jag tittade opp vid varja station o läste var jag var....det tar som sagt 45 min. att åka.
När jag sen tittade opp så blev jag lite fundersam....det var under jord....hm...var det verkligen det kvällen före funderade jag..... Men som jag har bestämt mig för så är det bara att fråga ????? vilket jag måste mycket här i Oslo...
Den snälla konduktören kom o jag frågade lite försynt : Har vi åkt förbi Oslo ?
Jajamen för 3 stationer sen :(
Det var bara o kliva av o ta nästa tåg tillbaka...men det gick bra, sen när jag kom till Oslo S så regnade det...så jag struntade i min 30 min promenad hem o tog Tunnelbanan.
Somnade åter sött när jag kom hem.
Ha de / Majsan

Oslo

Är nu i Oslo o jobbar som personlig ass. till en man med ASL.
Det går jättebra :)
Men har inte tillgång till nätet så mycket....
Men om ni skulle vilja prata med mig så är mitt norka nr : 004745770240.
Ha de....Kram Majsan

Snart...

Sitter nu med morgonkaffet och är nyduschad o klädd. Nu bär det snart iväg till tåget...där jag ska börja min färd mot Oslo. Håll tummarna för mig ...att jag hittar dit jag ska och att allt går bra.
Jag är i alla fall lugnare idag än i går...för nu finns ingen återvändo....Oslo here i come !!!! Majsan.

Lördag....

Har haft en underbar kväll på Trolldansarnas vårfest...Dansat allt jag kan eftersom jag kommer att missa sommardanserna i sommar....Varför ???
Jo för nu verkar det vara klart med NORGE !!!!!!
Jag åker nu på Mån. !!!!
Jobbar två veckor...fick veta detta igår !  Och tackade ja med kort varsel...jag har en himla bra arbetsplats...chefen är på semester...men vi är ganska självstyrande...så det löste sig med ledighet....
Sen har jag fått ganska klart inför somaren...så nu är det bara att ta tjänstledigt för jobb i Norge i sommar...
Jag är ganska så pirrig i kroppen men fick väldigt med beröm från bemmanningsföretaget att jag tog detta jobb med så kort varsel....
Alltså jag åker på mån. o börjar jobba på tis ??? Håll tummarna för mig...

Har köpt mig en bärbar dator idag...så jag kan hålla kontakt med mina älskade flickor under tiden....
Johanna sa till mig när jag frågade om hon klarade sig utan sin mamma i 2 veckor....
- Mamma ,det är du som inte klarar dig utan mig....så sant som det är sagt.....
Vad skulle jag göra utan mina underbara tjejer ????
Kram på er alla/ Majsan

Taktilmassage.

Har varit hos Ros-Marie och fått taktilmassage....underbart skönt...det gör under för kroppen. Hon är så klok och finurlig denna vita "häxa"...Hon sa : Du ber till Gud om hjälp...men talar om för honom vad han ska göra....släpp taget/kontrollen och låt honom hjälpa dig...vad klokt sagt tyckte jag.
På vägen hem hände det saker...en ny vinkling på ett problem som jag försöker lösa...
Väl hemma slår jag på datorn och vips...har jag fått ett jobberbjudande från Norge som kan börja omg. och räcker till långt in i höst !!!! Ska ta o kolla upp det.
Tack Ros-Marie för att du finns. Kramar Majsan.

Blommor till toppentjejer.



Tack till Sonja ,Marianne och Catrin för hjälpen och stödet ang. Norge och sommarschemat. Kram Majsan.

:(

Inget Norge för min del....Jag får inte klart med det förrän om 2 veckor  :( och på jobbet är det full fart med att sätta in vikarier...så de måste veta nu...Jag törs inte chansa.... JÄVLA SKIIT


Usch....

Usch...vad allt känns jobbigt just nu. Det är så mycket som hänger i luften som jag inte har kontroll över...och det är inte min starka grej. Det är väl tur att jag har har nattvecka så jag kan isolera mig o grubbla över allt ...jag är ju ändå inte så social av mig när jag har många nätter.
Känner mig bara less helt enkelt :(

Altinska...

Igår var jag på Johannas skola Altinska och fick äta trerätters middag. Otroligt gott var det och så fint dukat....ungdomarna hade fixat allt så fint. Bilder på det hela kommer senare. Jag Tackar Johanna och hennes klasskamrater så mycket...matlåda fick jag med mig hem...  :-O

Jobbigt....

Just nu har jag inget bra humör...mycket funderingar snurrar i mitt huvud. Tankar och oro för Patrik med familj....man borde inte få bli sjuk...när man har knappt börjat sitt liv...när man är 17 år ska man få le och utforska allt vad det innebär att bli vuxen...livet ska leka...eller hur ?
Men jag har en stark tro att allt kommer att gå bra för Patrik...jag ber till alla Gudar att beskydda dig.



Änglarna vaktar dig...alla her en skyddsängel som ser till oss.

RSS 2.0