Livet...

Livet kan ibland vara svårt...många svåra beslut att fatta...livets väg kan vara krokig o svår ...men någon mening finns det med allt...jag lär mig alltid något på livets bana...fast jag ibland inte kan förstå... så klarnar det så småningom... Men man ska vara rädd om de som vill mig väl...som alltid funnits och stått kvar även om man burit sig illa åt...Som kanske en dag behöver mitt stöd...och då står jag kanske inför ett svårt val igen.... Men tänk med hjärtat då.

Autorisasjon...

Idag kom det brev från Norge med den inbetalning som jag ska göra för att de ska börja behandla min ansökan om autorisasjon...himla krångel...sen tar det ca 4-6 veckor , från det att jag betalat tills det är klart.
Det är ju bara hoppas allt går vägen så jag inte kastar pengarna i sjön. / Majsan.

27 februari.

Idag skulle min älskade pappa fyllt 81 år. Saknaden är stor....



Det känns i alla fall bra att veta att mamma o pappa är tillsammans o har det bra.

Helt Otroligt....

Ja nu har jag kommit hem från Ljusdal där jag var o lyssnade till Terry Evans....Helt otroligt var det...skulle kunna göra om det imorgon....är helt såld...
I 1 1/2 timme höll själva seansen på...där olika andar kom o talade till de sina...sa saker som bara de kunde veta ( Och inte Terry). Det var med blandade känslor jag satt där ....ville att jag skulle vara utvald...men samtidigt skiträdd att han skulle peka på mig...
Men varken jag eller syrran var utvalda...sen blev det en fikapaus innan det fortsatte med frågestund....Tänkte så det knakade...vad kan man fråga...-nej..jag vågar inte fråga.... Helt plötsligt räcker jag upp handen...har inte hunnit tänka ut det riktigt men så pekar han på mig...
- Hur är det om man är djupt religiös...Är det samma andevärld för alla ? ( Tänkte på mamma o pappa )
- Jodå det är samma ...på den andra sidan...( kort förklaring av det han sa )
Sen började han med hälsningar till mig o syrran...så vi blev nog lite halvt chokad....mamma o pappa vakar iaf över oss....det blev mycket sagt o det berörde mig väldigt mycket.

Jag har iaf den tron nu att jag behöver inte skilja på min barnatro o min tro på andevärlden...dom går hand i hand.

Vi fick iaf en ros av Terry Evans...vi som fick hälsningar från andra sidan.



Sov gott / Majsan.

Seans...

Idag är det spännande .... Jag o syrran ska åka till Ljusdal och vara med på en storseans med Terry Evans.
Jag har aldrig gjort detta förut så det ska bli intressant....



Jo du systeryster nu är dagen här :-O

GRATTIS EVVE !

Grattis Evve på din födelsedag.



Hoppas du njuter av din dag...en bukett blommor till dig.



Kramar från moster.

Blåst...

Ja, blåst på vinsten blev vi ...men vi hade ju iaf chansen att vinna....
Satt o kolla på melodifestivalen Eva, Gunsan, Gunnar o jag..lördagsmys i soffan med lite vin o goda vänner...inte helt fel :-)

Ska nu fara på buggkursen snart och sen direkt till Tuna Kyrka och lyssna på Sussanne Alvengren.
Ha de gott. Kram Majsan...

Ingen dans...

Nej. ikväll stannar jag hemma från dansen på parken...måste vila min onda arm...låta sprutan få en chans att göra verkan...Vill Faan inte vara sjukskriven ...gud vad jag tycker det är jobbigt...sen blir det surt när lönen kommer också ...  :(

Idag har jag o Gunsan satsat stort på travet...två harry blev det...en köpte vi för vinstpengar och en idag när vi var ute o gick...så nu är det bara att hålla tummarna : )

Hundvakt...

Idag är jag hundvakt åt Selma !!!! Frida ska ha henne hos sig i 3 veckor så idag fick jag äran att va med Selma medan Frida jobbar. Är hos Frida nu o ska fixa lite mat tills hon kommer från jobbet.
Har skickat iväg mina betyg till Norge idag för att söka licensen jag behöver....så nu är det bara att vänta det kan ta 6-8 veckor innan det är klart...och kostar 1200 kr...men men.

Doktorn.

Idag har jag varit till doktorn med min onda arm...det blev en cortisonspruta mitt i det onda och en vecka till hemma från jobbet och rådet vila ...sjukgymnast....

Var även till storchefen och fick ett papper på referens som jag ska skicka till Norge...det värmde när jag läste vad hon skrivit...Tackar för dom orden  :-D

FRIDA

GRATTIS PÅ FRIDA DAGEN !


Kramar från mamma.

Trojansk häst.....

Nu är det kört ....har fått en Trojansk Häst i min dator .... Vad faan han har där att göra ??? och hur får han plats ????
Iaf så känner jag mig totalt isolerad...är dessutom hemma från jobbet pga inflammation i armbågen...Tennisarm...hur nu jag kan ha fått det...jag som har sportfilter ??? Ja jag fattar nada  :-(

Har i alla fall fått lämna min dator till Tobbe som jag sätter allt mitt hopp till just nu. Hoppas han kan fixa till min lilla vän. Är nu på jobbet o kollar mina mail o skriver detta. Ha en bra dag...Kram Majsan.

GRATTIS

Grattis Johanna till ditt MVG på provet. Bra kämpat. Var stolt över dig själv. Älskar dig  :) mamma.


Det bästa...

Det bästa jag har i mitt liv... Är mina två underbara flickor. Jag är så himla stolt över dom . Jag önskar dom allt gott i livet...när de får sina motgångar blöder det i mitt hjärta, livet kan vara tufft ... Jag önskar jag hade ett trollspö att vifta med ...så jag kunde göra allt bra. Men så fungerar det inte...Jag kan bara finnas till hands o stötta... Jag älskar er .


Fyndat...

Idag har jag fyndat en jacka på Vero Moda....Hade lämnat tillbaka ett per byxor tidigare ...så jag hade ett tillgodo på 400 och idag hittade jag en jacka :) jag tyckte om...så den kändes nästan som gratis...så då slog jag till på en tröja också haha...Det känns ju bra att få shoppa lite när man känner sig nedstämd....

Jag o tjejerna var en sväng till min farbror med fru...det blir jag också glad av...särskilt nu när inte mamma o pappa finns längre. Min farbror hade ramlat på badhuset idag...men som tur var klarade han sig bara med några stygn och en ond bak. Ha de gott / Majsan


 Ps. Jag o Carl-Jan slåss om stolen vid datorn....han tror det är hans...Ds.

Krångligt....

Jag tycker inte om att allt ska vara så himla krångligt....Jag ville fara till Norge o jobba o tjäna pengar...en kul erfarenhet. Men jag tycker det bara blir krångligt med allting...papper hit o dit som kostar pengar o tar tid att få...vet inte om förtjänsten blir så stor iaf....Jag vet varken ut eller in just nu...känns som jag lägger ner( idag iaf).
Jag tycker allt blir så luddigt ...och jag som vill ha KONTROLL./ Majsan

Buggen...

Ja nu har äntligen buggkursen startat igen efter ett lååångt uppehåll...Herregud vad roligt det var o vad mycket vi fick till idag...Finslipade på mycket så nu sitter det bättre  :D

Johanna är hemma med mamma ikväll...vi har pluggad lite till ett prov hon ska ha och sen tittade vi på skitbra film " Perfect Stranger" hette den...kan verkligen rekommenderas. Sov Gott Dröm Sött / Majsan.

Partybrudar...

Hittade denna bild i mobilen...



Dags att göra om det här snart...eller hur Ros-Marie  :-D

Lördag.

Jobbade 7-16.30 ...då är man lagomt trött efter en dag. Så det blev en avkopplande kväll hos Gunnar med bastu o melodifestival...mycket trevligt i denna snöstorm att sitta o mysa i vedeldad bastu.

En som verkligen gjorde intryck på mig i Melodifestvalen var....Carolina af Ugglas...fasnade direkt för henne i den låten...har aldrig gillat henne förut...men nu. Ingen slagerlåt precis...men en bra låt , tycker jag. Kram Majsan.

Här är vi...

 

Här är vi...Carl-Jan o Jag.


Carl-Jan...

Jodå nu har han flyttat in och verkar trivas bra. Han är så fin o mysig men släpper hår :( ...men det får jag ta...tror jag.
Han får flytta tillbaka till Frida när jag far till Norge...Ja det börjar luta mer o mer åt det hållet. Träffade folk från Dedicare i går på Strand hotell och det verkar väldigt lovande.
Ha en bra dag...Kram Majsan.

RSS 2.0