Flytten.

Igår ringde dom från Nordeken o sa att min lgh blir uthyrd från 1 maj.. alltså slipper jag 2 hyror i maj, gud vad skönt. Ringde upp Camilla som jag köpt lgh av , så vi kom överens om den 15 april som inflyttning för mig, så då blir det 2 hektiska veckor men det är det värt. Det ska bli så skönt o komma ner på backen o slippa allt buller från trafiken här... by by centrumhuset. / Majsan.

Lön !!!

I morgon kommer lönen, den är ju alltid välkommen.... men eftersom jag varit sjukskriven är det inte så kul.... FAN vad det blir avdrag...det är bara att hoppas April månad går fort som bara den.Kram Majsan.


Bio

Ikväll ska jag o mina tjejer gå på bio. Det är 2 svenska filmer jag vill se, hade även tänkt gå på en igår men Gunnar nappade inte på min ide....men han bjöd på rådjursmiddag istället.

Har varit ute med hundarna o Gunnar på Hällsjön idag, vilket härligt väder... det är så roligt att se hundarna springa fritt o busa. Ha en bra dag. Kram Majsan.

Röran.

Ja nu har jag sålt min bokhylla... den var för stor för min nya lägenhet. Tänker köpa en mindre o ljusare... men vad ska jag göra med alla mina 138 romaner ???? man samlar ju på sig så mycket under åren...kanske jag kan sälja dom för en 20:a  styck ??? eller... Ja nu börjar röran iaf med flyttkartonger som ska packas, men jag har ju tid än... 1 maj bär det i väg.Skönt ska det bli att komma ner på backen o få en liten uteplats. Kram Majsan.

Egypten.

Ja, nu är det bokat o klart...Egypten blir det 23 juni så då hinner jag fira midsommar först. Jag känner mig nöjd med bytet men nu måste vi åka från Arlanda, men det går ju det med. Det känns roligt att ha detta att se fram emot. Jag o syrran tillsammans i Egypten. ;D

Bulgarien.

Fick ett mail igår av Ving att vår resa till Bulgarien är inställd... det var inte många nog bokade så därför blir det inget. En fundering...är det sanningen ( det är långt kvar till 17 juni) än hinner väl folk boka ??? eller är det nåt fel på Bulgarien...???? I alla fall så ska vi in idag och boka ny resa, tro vart vi hamnar...Kram Majsan.

Ögonoperation.

Idag har jag beställt tid för undersökning av mina ögon.... funderar starkt på att operera dem . Då slipper jag krångel med linser o torra ögon. 1april ska jag dit på undersökning.... lite pirrigt.. Kram Majsan

Härligt !

Idag har jag varit o styrketränat o känner att jag börjar få tillbaka orken... vad härligt det var .. jag har faktiskt inte legat av mig totalt, fast jag inte tränat på 2 mån. Sen tog jag en prommis med Selma på 40 min och ett avslappnande bad när jag kom hem. Härligt.
Slappar lite vid datorn nu innan jag ska jobba kvällen. Ha en bra dag./ Kram Majsan.

Älskade dotter.

Lilla gumman mitt hjärta blöder för dig. Livet är fullt av motgångar... och många blir det under vägen. Ibland känns det tungt men som man säger så : Läker tiden alla sår... liten tröst just nu men...det finns en mening med allt. Älskar dig av hela mitt hjärta. Mormor brukar sjunga en sång...Du vet väl om att du är värdefull att du är viktig här och nu... Tänker på dig . Kram mamma.

50%

Ja, nu har jag kommit igång o jobba 50% och det känns bra . Jag har kanonbra arbetskamrater som bryr sig om. En jättebra Chef som ser o stöttar. Alltså måste jag ha världen bästa arbetsplats....   :D Jag trivs ju verkligen på mitt jobb o med de boende där.

Ikväll blir det Melodifestival hos en kompis, det ska bli trevligt....Kram Majsan.

Jill Jonsson !!!!

Igår var jag i tonhallen o lyssna på en STOR artist Jill Jonsson. Vilken underbar artist ... som vanligt stod hon i entren o hälsade på alla , tog i hand o önskade välkommen. Det blir personligt på ngt vis... sen började showen o hon är helt underbar , enkel o bjuder verkligen på sig själv. Bra prat mellan låtarna, helt nöjd med kvällen. Kommer att gå även nästa gång hon är på tonhallen. Kram Majsan.

Ruskväder.

Vilket tråkigt väder. Jag skulle vilja ligga i soffan under en filt o kolla på film hela dan. Men som hundägare är det bara att klä på sig o gå ut. Det får mig att tänka på när barnen gick på dagis, då sa man : Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder...haha JAG håller inte med... det är ett Ruskväder :-(

20 årsfest.

Igår hade Frida sin 20 årsfest. Rita o jag fixade med maten  o alla tyckte det var gott ( som tur var) 19 st. härliga ungdomar var där. När dom vid tolvsnåret drog ner på krogen hade jag o Tomas(mågen) duell på Singstar.... gissa vem som vann !!! skitkul tyckte jag.. hade aldrig gjort det nån gång förut. En bra fest o Frida var nöjd. GRATTIS lilla gumman.

Försöker att piggna till för att fara till Huddik o dansa till mina favoriter Sannex. Kram Majsan.

Vilodag....

Är nu inne på andra veckans sjukskrivning. Var hos doktorn igår o fick rådet att vila... ej ha kontroll på allt... Gå ut i friska luften på promenad o vila mycket. Ja sagt o gjort .. det började bra en kort prom. med Selma sen morgon kaffe o korsord..lite frukost 9.30 . Långpromenad med Selma ...skönt... sen kaffe hos Gunnar träffade mor Anna som var o hälsade på.
14.00 schemamöte på jobbet 16.00 hem ut i skogen med hunden sen dags för middag....Det är då det börjar.. ..fattas saker , ner på ica  handla .. handlar lite till en kaka ( som jag kommer på att jag ska baka till Frida som fyller 20)  In med maten i ugnen... under tiden bakar jag MEN nu fattas det grejer IGEN.... skit i samma ... bakar på en höft. 18.45 sätter mig o äter min lunchmiddag ?? ... FAN jag har glömt tvättstugan.. hade ju bokat tid...

Min hjärna funkar inte som den ska... lever i ett lappsystem... annars glömmer jag... men jag glömmer ju även att skriva dom jäkla lapparna....Vad ska jag göra....???? Kram Majsan.

Söndag.

Söndag är en vilodag... ett bra tips, tycker jag. Slappar i soffan till en film och sen 1 1/2 timmes prommenad med Gunnar o hundarna, härligt med friska luften.. och idag blåser det faktiskt inte. Härligt. Ha en bra dag/ Kram Majsan.

Danskväll....

Har nu kommit hem från en danskväll på Folkan Matfors... Superbra ..mycket folk o varmt men det är som det ska va... får nu hoppa i duschen o sen sova ..zzzz. Kram Majsan : D

RSS 2.0