Vänner.

Vänner har man i vått o torrt. Vännerna betyder så mycket när ngt händer. Det är skönt att veta att ni finns... det är skönt att veta att Jag finns även för er.

En vän kom härom kvällen och jag såg att något hade hänt.... hennes systerson hade tagit livet av sig...CHOCKEN av att inte ha sett något , sorgen blir tung... ofattbart. Men jag fick finnas till för henne o trösta. Vänner ska man vara rädd om.Tack alla som är min vän o Tack för att jag får vara din. Kram Majsan.


Flyttdag.

Ja idag har det varit fullt upp. Vi har flyttat mammas saker till Lindgården, där hon har fått en permanent plats. Mammas egna möbler är på plats o tavlorna hänger på väggen. Det blev faktiskt riktigt trevligt. I morgon ska vi hämta mamma så hon får flytta in. Jag hoppas det här blir bra....

I morgon skulle Pappa fyllt 80 år, mamma vill att vi ska vara tillsammans så vi tänkte köpa tårta och fika tillsammans där.
Det är tur att vi är 3 syskon som kan hjälpas åt, trösta och stötta varandra .Jag älskar er. Kram Majsan.

Helgen...

Fredag tog en sväng på Casinot Jannez spelade .. proppfullt med folk förstås, men ganska kul med tanke på att jag inte är i världens bästa form... Men det var många danskavaljerer som sa att dom saknat mig och det är ju alltid roligt att höra...så TACK till er.

Lördag, Ja då var det dags för södra berget... Incheckning på rummet SVIT var det  så bastu mys o avkoppling sen dags för middag 18.00

Söndag..Hotellfrukost !!! men då ringde Johanna o sa att Selma inte gått vidare ??? men för mig är hon ändå finast. Bättre lycka nästa gång. Kram Majsan.

Fler timmar på dygnet.

Ja det vore något det . Då skulle jag nog hinna med allt + att få ledig tid. Men det handlar om att prioritera, just nu är det Gunnar jag inte hinner träffa.... Men på lördag då ska vi bo på Södra Berget o äta supe` och se på SMOKIE det ska bli HÄRLIGT... Tur är att det var planerat i förväg...Jag fick det i Julklapp av honom. Vissa har tur hihi.

På söndag morron är stora dagen för Selma... Hundutställning i Timrå... Men den börjar 08.00 och då äter jag frukost på södra...prioritera var det... Ja jag har två underbara flickor som får hålla ställningen tills mamma kommer. Så håll tummarna för Selma på söndag. Kram Majsan.

Dagen går fort.

Vaknade 12.30 kände mig riktigt utsövd. Rita kom o fika sen tog vi en sväng med Selma, vad skönt med vänner som bara droppar in. Var till mamma ett par timmar sen for jag ner på stan o besökte " Två bleka " 10 min. ståsolarium och jag känner mig som en ny människa.... Tänkte bli lite fin till på Lördag... då ska jag bo på Södra berget med Gunnar o se SMOKIE ( fick det i julklapp ) sån tur jag har. hihi... Kram Majsan

Semester.

Nu har det kommit upp en lista på jobbet om när man vill ha sin semester , vi kan önska men blir det inte jämt fördelat så tittar vi på vad man hade förra året... Det är svårt att veta nu när jag vill ha semestern, tidig eller sen ??? jag tror jag vill ha mitt i... Går det.
I alla fall vet jag att 17 juni semestrar jag en vecka i Bulgarien tillsammans med min Syster, bara hon o jag, det ska bli så kul. Jag riktigt LÄÄÄNGTAR !!!!


NU är jag jättetrött men jag har 2 timmar kvar på mitt nattskift, men sen blir det sängen....ZZZZZ / Kram Majsan.

Taktilmassage.

Var till en vän igår o fick Taktilmassage. Har aldrig gjort det förr men kände att jag måste prova ngt som kan få mig att varva ner o sluta stressa....En helt ny upplevelse mycket händer i kroppen, tyckte jag blev väldigt lugn o avslappnad... men fick veta av min vän att jag är VÄLDIGT spänd o andas bara ytligt  som om jag vore på språng.... och när hon sa det så vet jag att det stämmer..Men efter några fler behandlingar så blir det nog bra.
Stort TACK Ros-Marie för att du finns./ Kram Majsan.

Jobbigt....

Idag har det varit tungt. Kan inte sova riktigt, har inte gjort det sen pappa dog. Stressar runt som ett tok fast jag vet bättre...Hjärtat känns konstigt , yr i huvuvdet och magvärk. Gråten bara kommer o det är skitjobbigt....
Ja , jag vet att jag borde ta det lugnt men det går inte kan inte slappna av.. Skulle kunna sova i en vecka känns det som... Kanske skulle behöva vara hemma 1 vecka o komma i kapp mig själv, men jag vet inte, kanske inte blir bättre.
Önskar att jag var 3 mån. fram i tiden o allt ordnat sig, nån gång gör det väl det ??? Kram Majsan.

Lägenheten.

Igår la jag ett bud på lägenheten jag vill ha ( lite nervöst ) och ägaren skulle höra av sig till mig idag om hur det blev. Eftersom det var fler som var intresserad så blev det budgivning, men tro det eller ej... JAG fick den :o) JAG ÄR SÅ GLAD... BY BY Centrumhuset. / Majsan


Tack för hjälpen.

Tack Catrin för hjälpen med min bloggsida. Den blev jättefin./ Kram Majsan

Helt koko ??

Hade Frida på luren , hon skulle instruera sin mamma ( MIG ) hur jag kan lägga in bilder till texten på min blogg. Ja jag fattar skitbra... när jag gör det hon säger till mig i luren. MEN sen ska jag göra det själv när vi lagt på och DÅ är allt !!! bortblåst INGENTING funkar.... Jag måste vara helt koko.   : )

Bäst att ta en långpromenad med Selma i solen, då kanske det klarnar...

Selma.

Här ligger Selma o vilar i min famn innan hon ska upp i ringen på hundutställningen i Timrå i höstas.
Hon blev Bäst In Show 1:a för första gången. Nu är det dags igen den 24 feb. i Timrå... Hoppas det går bra då..
Mysig är hon i alla fall.


image3

Selma !

I Lördags va Selma hos Rita, skulle sova över där när jag jobbade natten. Det gick jättebra, hon skötte sig utmärkt. Det känns så himla skönt när ngn tycker att jag har en fin o lugn hund, JAG blir så himla glad ( för hon är lite yrslig ibland , men hon har ff valptag i sig).Det blir bättre o bättre som tur är..   : )

Har varit o tittat på en till lgh. o den var jättefin men dyr tyckte jag. Johanna är väl inte så förtjust i området , så vi får väl se.... om hon ändrar sig när hon får se den och om priset blir bättre..??

Igår var en riktig myskväll, Gunnar var här o vi fick riktigt rå om varandra . Det behöver jag nu när allt känns tungt o jobbigt. Jag far som en tätting mellan mamma o jobb o hund, måste få allt att fungera... Hoppas mamma får en plats på Kristinelund (där hon helst vill vara ) så hon kan få må bra. Älskade lilla mamma  jag önskar dig det bästa, förstår att det är tomt efter pappa. Det är det för oss alla. Kram Majsan.


Ny vän. : )

Idag har jag varit hos en tjej som heter Rita, hon ska vara hundvakt åt min Dalmatinertik som heter Selma. Vi känner inte varandra men det känns som hon kan bli min vän. Jättetrevlig tjej, hur lätt som helst att prata med. Vad jag är glad att ha träffat henne. Ibland så bara stämmer det....
Tack Catrin ( min jobbarkompis) för att du ordnade så jag träffade din mamma..
Kram Majsan. : )

Spännande

Idag har jag varit o tittat på 3 lägenheter... jag behöver ett rum mindre nu när Frida har flyttat. De var fin alla 3 men behöver fixas lite, men den jag tittade på sist VILL jag verkligen ha. Men ( tänk att det alltid finns ett  men ) jag är inte först på den , så det är bara att hoppas. Får nog veta i slutet på nästa vecka... Håll tummarna!

Ska jobba natt i helgen o ska gå o vila lite nu MEN jag är så pirrig  o  uppspelt för det här , så de vete gudarna om jag kan slappna av. Får nog passa på att ta den här energin till dammsugning för det behövs verkligen... :)
Tjingeling / Majsan.

Har det värsta varit ??

Ja nu så har vi klarat av begravningen. Den var ljus o fin , den var i pingstkyrkan  för där är mamma medlem och det kändes helt rätt att vara där. Det blir inte lika stelt och där kunde mamma få den styrka hon behövde. Vi var 50 st. tom mina kusiner från Skåne kom, det var fint gjort tycker jag. Mamma fick permission från sjukhuset... Nervöst var det men hon klarade det helt utan nitro. hjärtat höll sig i shack. Helt otroligt... hon tog i o sjöng med sprucken röst i Psalmerna... JAG har världens sötaste lilla mamma, Älskar dig. Min Frida o brorsans Anneli sjöng en sång tillsammans ...så fint , att de var så starka o klarade det ... Duktiga tjejer.


Dagarna går o nu har mamma fått ett tillfälligt boende på Granbackens äldreboende, i väntan på att få en permanent plats någonstans. Men kvarnarna mal sakta , jag som själv jobbar i äldreomsorgen får nu prova på anhörigrollen, på både gott o ont. Men en nyttig erfarenhet blir det nog. Men JOBBIGT är det med alla känslor. Jag hoppas att det blir det bästa för min lilla ålskade mamma.

Ska försöka sova nu... God Natt.

RSS 2.0