Annandag

Sov ända till 13.00 idag lugnt o tyst i huset...skönt. Ska fara till syrran på middag idag...Carro o Madde är hemma ska bli kul o träffa dom igen.
Det är tydligen kaos i Birsta men det har väl kanske lugnat ner sig när jag kommer att åka förbi där...syrran bor i Ljustadalen....Ha en bra dag...Kram Majsan

Lungnt...

Jag har verkligen haft tur dessa två nätter....gamlingarna har sovit som de skulle med lite lagomt spring... Sonja o jag fick tom tid att se Arn 2 på julaftonsnatten.
Men det blev lite dåligt sovit igår ...vaknade 10.30 av dunder i mitt tak...det är pojken ovanpå som springer...jag tjurlåg en timme till iaf, tänkte sova mer på em....men det var samma spring då. Så fick jag fara bort till Gunnar o sova ...han skulle ju också jobba natt....men fick lyssna till snarkningar o hosta...blev inte allt för lyckat...men men nu är det bara 1,5 tim kvar av mitt pass sen blir det sängen ZZZZZZZ Kram Majsan.

Myskväll.

Det blev en väldigt bra kväll med mina älsklingar o respektive....Mina flickor är min styrka...gjorde denna julen fin. För mig var Julafton igår..så det så.
Jag fick många....julklappar och det viktigaste av allt en fin kväll med mina tjejer.
Det bästa jag har. Jag älskar er.
God Jul nu alla mina vänner. Majsan.

Lilla Julafton.

Ja ikväll ska jag fira Jul. Flickorna kommer hem och det blir lite tomtegröt och skinksmörgås...klapputdelning. Imorgon ska jag till Gunnar o käka men måste även sova inför mina nattpass....det har varit ganska röriga nätter ett tag nu på jobbet så det är nog bäst att vara utvilad....
God Jul önskar jag er alla. Majsan.

Helgen.

Jobbar ju i helgen...men var hos min bror igår o fira lilla Julafton. Det var  väldigt trevligt o jag älskar tomtegröt o julskinka...lite glögg , likör ,irish coffe och en whiskeyhutt så mådde man gott.....såg nåt på tv:n som inte är värt att nämnas ens.....!!!!!! 
Julkramar till alla från Majsan.

Shake....

Ja, igår drog jag iväg på Aveny...det var Shake som spelade där. Dom är grymt bra !!!! Lycka till på lördag i Dansbandskampen....vet nog inte riktigt vem jag ska hålla på då ???för jag gillar ju även  Jannez och Scotts. Men huvudsaken är att inte Lars Kristers eller Bengt Hennings vinner.....

Ska nu iväg på jobbet jobbar hela helgen så nu blir det lugnt på dansfronten. Kram Majsan :D

Jo förresten fick en kommentar om Julfesten vi hade...synd bara att du inte skrev vem du är...så jag vet vem jag ska hälsa ifrån. :D

Lilla Julafton

Ja nu har vi haft lilla julafton på jobbet...ätit god Julmat o myst. Några av tjejerna hade lagt ner jättemycket jobb på att planera allt o lagat till julmat. Lyckat till tusen...TACK.
Vi hade julklappsbyte för en 50-lapp...en julklapp på B med rim...mycket skratt blev det minsann. Vi är ett härligt gäng som jobbar på Thulegården. Jag fick en flaska Blåbärsglögg ...mmmm...passar bra det.
Kram Majsan.

Jobbigt....

Min sinnesstämning blir bara värre o värre....tårarna bara rinner o jag kan inte få dom att sluta göra det. Jag känner en så tomhet ...saknar mina föräldrar så otroligt...Det sägs att man har ett sorgeår ....man måste igenom alla högtider...och det är fördjävla jobbigt just nu....

Lucia.

Jag tog mig en promenad i kylan idag och sen en sväng in på jobbet. Matfors Lucia med tärnor skulle komma dit ....det är så stämningsfullt att se ett så fint Luciatåg...och med den känslostämning jag är i just nu så kom ju tårarna...Jag blir så rörd av allt sådant ...fast inte mina flickor var med i tåget...Jag är en riktig lipsill.
Nu är i alla fall granen klädd så jag kan lägga klapparna under den...det är så mysigt  allt det här innan Julen.
Kram på er alla. / Majsan

Fredag

Efter en jobbig arb.natt så sov jag till 14.15.....helt otroligt. Gunnar kom hit o käkade sen for jag till honom och vi invigde den nyköpta bastun....det är helt otroligt vilken skillnad det är på en vedeldad bastu motför en sån som finns på badhuset...där pallar jag inte o sitta fem minuter ens... Iaf så var det jättemysigt ...ut i snön när det blev för varmt.
Sen blev det finalen på Idol...Grattis Kevin...säger jag...du är bara för bra. Kram Majsan  :D

Trött....

Gud vad jag är trött...hade tänkt fixa lite hemma ikväll men tog en långpromenad istället. Behövde få luft o pendla med armarna....är trött o slut i axlar o rygg...det har varit lite tunga lyft idag på jobbet. Men promenaden gjorde gott och Julen kommer ändå.../ Majsan

Klapparna

Nu är jag så gott som klar med mina julklappar...bara Gunnar kvar...jag som alltid brukar vara ute i sista minuten. Fast jag har haft god hjälp med mina inköp.
På jobbet ska vi ha julklappsbyte ...det ska börja på B och vara rim...för en 50- lapp...inte lätt om man vill köpa nåt annat än badskum. :D

Julfesten igår var lyckad, bra mat ,bra band...2 st med nonstop dans till klockan 02.00...men jag var hemma halv 2...la mig i soffan o kollade på Dansbandskampen som jag spelat in....Fattar ff inte hur Lars Kristers kan vara kvar !!!!! Melissa var ju hur bra som helst och även Shake...men men det måste sitta mycket folk hemma i sofforna som inte begriper bättre./ Kram Majsan.

Julkonsert.

Igår var jag i Sköns Kyrka och lyssnade på Anna-Lotta Larsson och Göran Fristorp...Underbart vackert och stämningsfullt. Jag har alltid tyckt att Anna-Lotta har en underbar röst men Göran imponerade verkligen på mig...vilken man !!!!är nog förälskad...hahha

Var sen en sväng på Casinot men var inte riktigt i form...kände mig stum i bena efter sittandet på kyrkbänken...men men hoppas på en bra kväll i kväll på Trolldansarnas Julfest och det är Jannez som spelar...dom gillar jag. Kram Majsan.

?????

Har inte hört ngt från Norge....gick in o kollade mina skickade mail ????och kunde inte hitta något till den kontakt jag hade fått ??? Säkert har jag gjort nåt fel...men men jag gjorde en registrering på Adecco nu istället ...då blinkade det till: Tack för din registrering Du kommer att bli kontaktad av Adecco !!!! Nu pirrar det må jag säga.

Klockan är nu 00.10 och jag känner att jag har svårt att vända tillbaka dygnet efter tre nattpass. Men sov gott ni alla. Kramar från Majsan. :)

RSS 2.0