Cykeltur

Vilken härlig kväll, tog en cykeltur runt Långsjön med hundarna jag o Gunnar. Det är ca 1,2 mil så Selma sov gott sen, även jag...
Ikväll har jag jobbat, det blir som en bastu där på sommaren...konstigt när det är så nybyggt tycker jag...Tacka vet jag AC... Kram Majsan.

Gammal ???

Jodå mina ögon läker bra...men jag klagade lite över att jag ej ser så klart när jag löser korsord o läser mina roliga sms...så alltså fick jag ett par läsglasögon i alla fall, svagaste , men ändå...jag kommer inte undan jag håller på att bli GAMMAL : (  Kram  Majsan.

50 År.

Igår var jag hos Gunsan på 50 Års fest. Himla trevligt med mycket god mat...har dessutom jobbat hela helgen så nu känner jag mig ganska mör.

Ska på memira imorgon o kolla mina ögon efter operationen, sen blir det en sväng till mamma.
Kram Majsan.

Modevisning.

Igår var jag på modevisning som eleverna på Mode Design hade. De visade upp sina arbeten de gjort under året, det var jätteroligt och de var så duktiga...Stolt mamma , när tjejerna visade Fridas projektarbete...underklädescollektionen...tuffa tjejer som visade upp underkläderna...de skulle platsa i Top Model. Bra gjort av er : D

Fikastund.

Idag ska jag bjuda på fika på mammas avd. på Lindgården. Pastorn från Pingstkyrkan kommer och ska sjunga för oss, mamma har verkligen sett fram emot denna dag...ska bli kul. Kram Majsan.

RSS 2.0