Kul.

Det var roligt på dansen igår, lagomt med folk så det fanns utrymme...
och tänk att solen lyser idag med :)

Danskväll.

Vaknade vid 12-tiden, natten var faktiskt ganska lugn... Gunnar kom o snickrade upp lite hyllor åt mig i förrådet, så nu ska jag få ordning där också.

Nu är det snart dags att starta grillen...sen bär det iväg till Ärstaparken på dans ikväll...det ska bli kul...ser fram emot detta...känns som det var längesen nu...Kram Majsan :)

Tur...

Jag fick gå ut o jobba i måndags fast jag egentligen var ledig....det fattades folk o alla vikarier var redan inne...ok men då passade jag på att ta bort ons.natt i stället så jag kan fara på dansen...jag som annars skulle ha missat alla Sannex spelningar...ibland har jag tur :)

Ska i väg snart o jobba natten...hoppas det blir lugnt...för nu när jag hade min skönhetssömn ...så gick gräsklipparna för fullt....Kram Majsan.

Sol !!!!!

Vad härligt med solen från en klarblå himmel....underbart helt enkelt.
Vaknade vid 12-tiden hade jobbat natt...satt på altanen o drack morgonkaffet o läste tidningen...sen tog jag täcket o la mig ute på gräset i solen ...stekte fläsket...tills det var dags att vila inför nästa nattpass. Inte många knop idag alltså...men det lär bli fler inatt...det är svårt för de gamla att sova när det är varmt o kvavt på rummen.
Ha en bra natt alla....Kram Majsan.

Trevligt.

Tack Zara o Stig för en trevlig kväll. Nu slapp jag sitta i soffan o glo på dumburken.
En trevlig dag idag med med mamma o syrran på besök ...och en stund i solstolen.
Sov Gott alla / Majsan.


Jobb...

Ja nu har jag hunnit jobba 3 dagar...och det känns helt ok. Idag har jag ledig dag inför min natthelg...man kan ju faktiskt säga att jag är ledig imorron me för jag börjar ju 20.45...och solen skiner ju :)

Syrran o mamma kommer hit idag ,så vi kan sitta ute o fika...jag som faktiskt har bakat inför min kommande födelsedag...ska åka iväg o handla lite nu så jag kan bju på middag. Kram Majsan.

Förväntningar.

Ja , dansen blev väl inte som jag tänkt mig.... trodde jag skulle få chansen att dansa lite gammalt...men gubbarna var trög där...så jag saknade dig Nisse....och inte vann jag någon älghalva på biljetten heller :(

Var o hämtade mamma igår , vi for till syrran o fikade i solen. Hade även turen att bli bjuden på grillat :)  Tack för en trevlig dag , kära systeryster.

En cykeltur på kvällningen medan solen sken....tar tillvara alla solchanser jag får.
Nu idag börjar jag jobba...slut på semestern...men men det är skönt att man jobbar 3skift iaf, tänk att jobba mån-fred. ..hugaligen va hemskt.... Kram Majsan.

Svensk sommar....

Jag tror jag blir tokig på denna svenska sommar... Jag vill kunna ligga på badstranden o pressa...men det börjar med sol så kommer molnen o ngn regnskur. Jag vill ha sol hela dagen och regn 1 gång i veckan så jag kan tvätta o städa då ...det vore väl nåt de...

Ja men lite cykelturer har jag ådstakomme iaf och så har jag ju sommardanserna som tur är. Ikväll bär det av till Storåsen där Mickeys spelar...hoppas det blir kul..har aldrig varit där förut.

Lägger ut några bilder från Egypten för att trösta mig...där var det sol som heter duga. haha : D

    Jag i parfymeriet, mycket fina flaskor o goa dofter.


   Jag o Marita på ett cafe.


   Här provar vi på att röka vattenpipa....


   Kvällarna härligt med härligt varma vindar o en Irish Coffee.

Ja det är härligt med semesterminnen...Kram Majsan.

Svårt beslut.

Efter allt som varit under året ...med pappa o mamma och min sjukskrivning....har jag kommit fram till det svåra beslutet : Att hitta någon som Selma kan få det bättre hos. Jag har inte tiden att aktivera henne som hon behöver...jag går med ständigt dåligt samvete för att jag inte hinner med henne som jag vill...

Iaf så har jag hittat en familj i Timrå som jag tycker är bra. Dom har en Dalmatinkille på 8 mån. som Selma kan busa o ha kul med...Selma har provat att vara där nu 1 vecka o trivdes jättebra och dom med henne....Så nu är mitt svåra beslut taget....Selma har ny matte o husse... det känns bra men är ändå ledsamt..
Men det bästa är att vi har kontakt o är välkommen att hälsa på om vi vill.




         

  
Lite bilder på oss när vi hälsade på i Timrå. Selmas nya kompis heter Smirre.
                                   Älsade lilla Selma, du finns alltid i mitt hjärta.

Egypten.

Hej svejs : ) här kommer nu lite bilder från resan.


Jag o Marita innan vi kliver på nattåget till Arlanda.

På flyget precis efter start.

Tänk va härligt om man kunde gå på molnen...

Utsikten från vårt rum på Hotel Grand Resort.

Vårt hotell.

Majsan innan utgång.

Ett bra avslut på kvällen : Irish Coffee : )

                                                                              
 Ha de bra...Kram Majsan.

Semester.

Ja.och jag firar med att fara på dansen i Jättendal... med folk jag bara känner litegrann...men det är typiskt dansfolk... finns det plats så packar man ihop sig. Det är ju oftast flera mil att åka och med dagens bensinpriser... ju fler desto bättre. Ha de gott . Kram Majsan : D

1 dag kvar..

Ja nu har jag bara 1 dag kvar att jobba, sen är det dags för 2 veckors semester igen... lite uppdelad semester i år men det kan ju vara bra... har sen kvar 1 vecka uti fall att...man vet aldrig vad hösten o vintern bär med sig.
Känner mig utvilad efter Egyptenresan och har inget speciellt inplanerat de här veckorna. Har lovat mamma en tur till Ulvsjön om hon blir piggare... men troligtvis får hon lämna sjukhuset imorron, lite blåslagen men piggare, så vi får hoppas att hon orkar.

Vill fara på Jättendal i morron på dans men mina vänner verkar ha förhinder....o det är nog inte min melodi att fara själv...så vi får väl se....Kram o sov gott / Majsan : )

Oro.

Ja, så var det dags igen...22.30 ringde de från Lindgården ...mamma hade ramlat...på sjukhus igen, men inget brutet men hon syresätter sig dåligt o får syrgas...ska på rtg idag o kolla lungorna, har tydligen samlat på sig vätska igen.
Vi hade kalas för henne igår , mamma fyllde 86 år...Vi hann ju i alla fall komma hem från Egypten i alla fall och det känns ju bra.

Hemma.

Ja, nu var det ett tag sen...hann inte blogga innan jag for till Egypten...men nu har jag kommit hem efter en härlig vecka i värmen. Vi hade + 39 grader på morgonen så nog var det varmt alltid. Badade i Röda Havet som var mellan +27-29 grader varmt...underbart . Helt otroligt vackert var det ...som att komma till " Tusen och en natt"...men det är alltid skönt att komma hem. Bilder kommer lite senare...Kram Majsan : D

RSS 2.0